Witt investeert in samenzijn en fraai design

Samenzijn is in een snel veranderde samenleving zeldzaam geworden, maar het de basis van welbehagen, met name dat van kinderen. Witt heeft ervoor gekozen om te investeren in het Deense bedrijf 'by KlipKlap', dat meubels maakt dat de motorische ontwikkeling van het kind stimuleert en tegelijkertijd kinderen en ouders uitnodigt tot spelen en samenzijn.

Digitale afleidingen, een versneld tempo en hoge ambities zorgen ervoor dat diepgang en het doorbrengen van waardevolle tijd met kinderen ondergesneeuwd raken. by KlipKlap produceert meubels die kinderen en ouders uitnodigen tot spelen en samenzijn. De filosofie is dat meubels langer meegaan als ze aansporen tot een multifunctionele levensstijl. Die filosofie onderschrijft Witt – zo sterk, dat het distributieconcern ervoor heeft gekozen om te investeren in het bedrijf.

"Het merk en de producten passen perfect binnen de filosofie waar wij mee werken", vertelt Investment Director Kasper Witt. "Origineel, stijlvol design gecombineerd met extreem hoge kwaliteit en duurzaamheid."

Een multifunctioneel avontuur

Het bedrijf 'by KlipKlap' werd in 2011 opgericht met een ontwerpvisie van functionele meubels en toebehoren voor woningen, van duurzame materialen en met een stijlvol uiterlijk. Het avontuur begon toen een Deense moeder vergeefs zocht naar een prettige ondergrond voor het spelen met haar zoontje. Uiteindelijk ontwierp ze haar eigen speelmatras, die niet alleen haar probleem oploste, maar ook een perfect hulpmiddel was om de motorische ontwikkeling van het kind te stimuleren en de saamhorigheid tussen kind en ouder versterkte.

De matras bleef zo populair bij vrienden en familie dat ze al gauw verschillende prototypes van het ontwerp begon te produceren. Zij ontdekte al snel het potentieel van het veelzijdige meubel, en zo ontstond by KlikKlap. Op dit moment is het oorspronkelijke ontwerp ontwikkeld tot een hele reeks aan producten, en voor veel Denen is by KlipKlap een icoon van multifunctionele meubels.

Perfecte match

De Deense moeder Pia Dam Lauritsen is de oprichter van by KlipKlap. Over de samenwerking met Witt vertelt zij het volgende: "Wij willen graag dat de hele wereld plezier en profijt van by KlipKlap heeft. Witt draagt hiertoe bij met zijn brede ervaring op het gebied van verkoop en distributie."

"Onze verschillende sterke kanten vormen de perfecte know-howcombinatie. by KlipKlap heeft de vinger aan de pols wat betreft de productkennis en de ontwikkeling van ontwerp en vormgeving, en wij regelen de distributie. De samenwerking garandeert ook resources voor het uitbreiden van het assortiment met nieuwe kwaliteitsproducten binnen het by KlipKlap-universum", vertelt Kasper Witt.

Witt en by KlipKlap kijken ernaar uit om over de hele wereld samenzijn te stimuleren en huiskamers te voorzien van fraai ontwerp – dat met zijn tijd en het leven meegaat. De consument die bij by KlipKlap koopt, investeert niet alleen in functionele en fraaie meubels, maar ook in fijne herinneringen die een heel leven meegaan. 

Share it on:
Witt Benelux
Contact our PR department
+31 (0)33 844 5358

donderdag 8 september 2022

Witt investeert in betere slaap!

Witt heeft geïnvesteerd in het bedrijf Membantu, dat als eerste in Scandinavië de wiegmotor heeft geïntroduceerd: een Smart Tech-oplossing waarmee de baby – en dus het hele gezin – beter kan slapen. Read More

dinsdag 10 januari 2023

Bekroonde pizzaovens zijn de nieuwe hit van Witt!

De nieuwe pizzaovens van Witt brengen design, functionaliteit en sublieme smaak bij elkaar, en nu heeft de ETNA-serie zowel de Good Design-prijs en de German Design Award gewonnen! Read More