Den ved altid, hvor den er

Smart nok til altid at vide, hvor den er, hvor den har været, og hvor den er på vej hen for at gøre rent. Takket være avanceret vSLAM®-navigationsteknologi samler robotten over 230.400 datapunkter hvert sekund, som 1,3 GHz quad-core processoren bruger til at generere et nøjagtigt kort over dit hjem. Med Imprint Smart Mapping bestemmer du selv hvilke rum, der skal rengøres og hvornår

Automatisk tømning af støvbeholderen

Klarer rengøringen fra start til slut – og den tømmer robottens støvbeholder, som kan indeholde støv, snavs og hår fra 30 beholdere, så du ikke behøver at bekymre dig om støvsugningen i flere uger ad gangen. Den lukkede pose opfanger støvet, så det ikke kan slippe ud i luften.

PerfectEdge™-teknologi

PerfectEdge™-teknologien finder støvet, der hvor det samler sig, ved hjælp af Maximized-Edge Design og en specialvinklet børste, som kommer dybt ind i hjørnerne. Avancerede sensorer scanner hele tiden foran robotten og hjælper den med at komme tæt på vægge og dybt ind i hjørnerne.

Lærer hele tiden

Alle robotstøvsugere er udstyrede med avanceret hardware med intelligente funktioner, som er nyttige, og som giver adgang til vores forbedringer i fremtiden. Det sker via softwareopdateringer, der er designede til at forbedre funktionaliteten over tid.

Anti-allergensystem

Støvsugere kan af og til sende støvet luft tilbage ud i dit hjem. Med s9+ får du et helt filtreringssystem, som opfanger 99% af allergener fra pollen og skimmel.

Grundig og effektiv rengøring

Rengøringssystemet i 3 trin bruger børster, der er 30% bredere, gummibørster, der griber om overfladen for at bevare kontakten med tæpper og hårde gulve samt 40x sugestyrke** for at levere vores hidtil grundigste rengøring*.

*Sammenlignet med Roomba® 600-serien
**Sammenlignet med Roomba® 600-seriens AeroVac™-system

Opfanger støv fra tæpper

Power Boost maksimerer automatisk sugestyrken på tæpper for at opfange støv og snavs dybt nede i fibrene, hvilket sikrer en ekstra grundig rengøring.

Avancerede sensorer

Med avancerede sensorer kan robotten gøre rent tæt på vægge og helt ud i hjørnerne. Dirt Detect™-sensorerne genkender områder, som kræver en ekstra indsats, og fortæller robotten, at den skal rengøre stederne grundigere. Trapperegistreringen forebygger takket være sensorerne, at robotten styrter ned ad trapper eller vælter pga. afsatser.

iRobot HOME App

Med appen har du fuld kontrol over rengøring af gulve, skemalægning og vedligeholdelse. Med Imprint™ Smart Mapping, kan du sende Roomba til lige præcis det rum du ønsker at rengøre.

“Hey Google, støvsug stuen”

Roomba¹ kan styres via Google Assistant samt Alexa™-kompatible enheder og er den eneste¹ robotstøvsuger, der ved hjælp af stemmestyring kan genkende og rengøre navngivne rum. Sig f.eks.:”Hey Google, støvsug stuen,” eller “Alexa, ask Roomba to clean my Living Room,” og Rooma s9+ bruger dens kort, finder stuen og starter med at støvsuge.

 

¹Roomba i7, Roomba i7+, Roomba s9 og Roomba s9+.