Sverige

Säljare till Segway E-Scooters och premium elcyklar

Vill du vara en del av Nordens bästa E-Commute team som arbetar med försäljning av några av marknadens häftigaste varumärken? Witt söker just nu en entusiastisk säljare för försäljning av E-bikes och Segway E-scooters i hela landet.

Om jobbet

Ditt primära ansvarsområde kommer att vara försäljning av E-bikes från bl.a. Witt, Coboc, ESV och e-scooters från Segway. 90% av din arbetstid spenderar du ute hos nya samt existerande kunder. Din arbetsplats är därför i bilen samt ute hos dina kunder, där du arbetar med försäljning, demonstrationer och produktträning på de tidpunkter som vår kund önskar det.

För att stödja ovanstående arbetsuppgifter har du naturligtvis backup från duktiga kollegor i försäljning, inköp och marknadsföring. Vi förväntar oss att du är självkörande och kan strukturera din vardag, har hög arbetsmoral och är motiverad att skapa framgång på sikt.

Den idealiska kandidaten:

  • Har erfarenhet från en liknande anställning. Kunskap om cykel- och scooter-branschen är en fördel men inget krav
  • Har god affärsförståelse
  • Du är redo i början på dagen med gott humör och god energi
  • Tänker strategiskt och arbetar operativt
  • Har god kommunikationsförmåga
  • Arbetar bra i en matrisorganisation med flera ledare
  • Är energisk, utåtriktad och med ett stort driv
  • Är resultatinriktad och brinner för att skapa framgång
  • Har en hög stresströskel och kan hålla många bollar i luften samtidig

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en spännande, självständig tjänst i en växande verksamhet, där det är fart varje dag och aldrig långt från tanke till handling. Det finns goda möjligheter att forma innehåll, ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter i jobbet. Det förväntas ca 50 resdagar om året i förbindelse med kundbesök över hela landet. Lön och övriga personliga villkor förhandlas på individuell nivå som motsvarar kvalifikationer, jobbinnehåll och ansvarsområden.

Ansök om jobbet

Tillträde så fort som möjligt. Kandidater utvärderas löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.Har du relevanta frågor om tjänsten, är du välkommen att skriva till Sales Manager Flemming Nielsen på [email protected], men din ansökan ska gå via [email protected].