Registrer, og få en udvidet garanti.

I mere end 60 år har Liebherr været ensbetydende med køleskabe og frysere af høj kvalitet. Kvaliteten af vores apparater udgør det solide fundament, som vores kunder opbygger tilliden til vores brand på. For at styrke denne tillid tilbyder vi nu en udvidet garanti på vores apparater.

Garantien omfatter:

  • 10 års garanti på alle kompressorer
  • 10 års fuld garanti på alle køle/fryseskabe i energiklasse A

Tilbuddet gælder kun for apparater i privat brug, købt hos autoriserede* Liebherr forhandlere, registreret korrekt hos Witt A/S tidligst to år før købsdatoen. Garantien er gældende, såfremt denne er aktiveret senest 12 måneder efter købsdatoen.

*Garantien gælder kun, såfremt forhandleren var registreret som autoriseret Liebherr forhandler på tidspunktet for købet.

 

Vi behandler dine data med det formål at udstede og sende garantibeviser for Liebherr-kompressorgarantien og den udvidede Liebherr-garanti i overensstemmelse med Artikel 6(1)(b) GDPR (opfyldelse af en kontrakt) og såfremt du indvilger i det (se nedenfor). Find mere detaljerede oplysninger i politikken om beskyttelse af personoplysninger og betingelserne for kompressorgarantien.

 

(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
Browse